L.O.V.E.L.O.V.E.L.O.V.E

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Oct 4, 2008

S.Y.M.P

Saya kini berkhidmat untuk Kerajaan Malaysia, hahaha..dulu tak pernah terpikir nak keje kerajaan ni..tapi dengan keadaan sekarang ni, ada baiknya join government..ada orang lebih puas keje swasta, ada yang sebaliknya..tepuk dada tanya selera..As for me, dua2 pun dah rase, in terms of work challenge, memang private lebih mencabar and its good for those yang sukakan cabaran.. kat government pun ada cabarannya, tapi tak sehebat private.. What i'm trying to say is, keje kerajaan ni lebih chill kot.. Now ni, keje takleh nak comment banyak sangat coz belum dibebankan dengan keje yang sebenarnya lagi..tapi kadang2 cam boring gak, ari2 kene pakai baju kebangsaan kita, dlm erti kata lain baju kurung atau kebaya shj ke tempat kerja..yang lebih boring bila ari khamis, nak kena pakai batik..jenuh gakla nak menggosok nite before tu.. tapi alhamdulillah syukur, bila masa ramai muda mudi kat luar sana masih berhempas pulas nak masuk public sector, me dah pun selamat berada dalam perkhidmatan ni.. apatah lagi memegang jawatan yang baik dlm kerajaan..mudah2an tuhan permudahkan serta memberkati rezeki ini.. Amin..