L.O.V.E.L.O.V.E.L.O.V.E

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Jun 4, 2008

PAC Result

Alhamdulillah sangat2, aku lulus PAC!!! Ya Allah, tak tau macamane nak gambarkan betapa syukurnya aku..Mudah2an dapatla sampai abis..lulus temuduga jugak..

Start from now on, aku kenala preparekan resume aku, coz yang lama tak tau g mane, pendrive lama dah rosak, maybe dalam tu kot..so no choice kenala buat yang baru..

Next is to read as much as I can, penuhkan minda ni dengan ilmu2, pengetahuan semasa, latar belakang PTD n everything possible for coming interview ni..

Aku tak tau nak tulis ape lagi, melainkan memanjat syukur kat Allah untuk rezeki ni, walaupun ada lagi satu stage aku kena tempuh, tapi sampai ke tahap ni pun aku dah cukup syukur..

Orang pertama yang aku bagitau ialah Bu’..pastu aku call mak..mudah2an berkat doa orang2 tersayang Allah bukakan pintu rezeki aku nak kawin ni..Amin..